romaniaposten@gmail.com

romaniaposten@gmail.com
News headlines from Romania in Norwegian and Romanian | INFOGRAM | News in brief listed as posters

IN BRIEF

Red | Ukas kommentar : Rumensk anti-antikorrupsjon

image

Nissene i det såkalte rumenske sosialdemokratiske partiet har forplantet seg og blitt mange og store. Så store at de klarer seg nesten på egenhånd mens Nissefar har reist over den store dammen for å feire innvielsen av Donald - med en billett en eller annen har betalt .

Og så generøse! Så generøse at de vil åpne alle fengseldørene og slippe ut alle korrupte ordførere, media - mafioter og ex-politikere. Dermed blir det bedre plass i fengslene for alle de fattige bestemødrene og tragisk husløse som sitter inne fordi de stjal et brød på lokalbutikken.Glimrende – siden Eu har sagt det er for trangt i rumenske fengsler!

Og enda bedre blir det når partiets nisseordførere og nissepolitikere ikke lenger trenger å frykte fengselsceller dersom de ikke har rappet mer enn 200000 lei fra velgerne sine! En liten ekstra inntektspluss motiverer jo! Og alle som har forsømt stillingene sine og forårsaket Colektivbrann og andre ulykker kan heller ikke lastes! Nei - hvorfor skal de lastes for sjebnens påfunn?

Siden nissene ikke ønsker debatt om hvor generøse de har tenkt å være utsteder de nødsordonanser. Nødordanans fordi Damen i det forferdelige antikorrupsjonsbyrået har begynt å snuse i alle nissenes bankkonti. Dessverre dukket Klaus opp på siste nisseregjeringsmøte så de måtte utsette ordonansene litt. Dessverre har facebook-generasjonen begynt å bråke i gatene igjen takket være Klaus sitt freidige oppmøte på nissemøtet. Nissene har derfor blitt litt nervøse – men det ordner seg sikkert nå Nissefar kommer tilbake fra Donald-festen.

Som kjent så er alt mulig i Romania. Og da mener vi ALT.

God helg! Muligens….

Gamlebyen - Bucuresti

Gamlebyen - Bucuresti

ROMANIA - EN REISE VERDT

TURIST I ROMANIA

EVENTS ROMANIA

Besøk Romania

Besøk Romania
Din norske turoperatør til Romania

BRAN SLOTT ROMANIA

BRAN SLOTT ROMANIA
"Draculaslottet "

MAMAIA

MAMAIA
Den rumenske riviera

romaniaposten@gmail.com

APUSENI VINTER

APUSENI SOMMER

Det rumenske turistdepartementet

DIREKTEFLY ROMANIA - NORGE

Følg oss på FACEBOOK

FØLG OSS PÅ TWITTER

Søk i denne bloggen

LESERBREV

Google+ Badge